Hoelang is het rijden met de auto naar Acqui Terme 
De afstand Utrecht-Acqui Terme is ± 1200 km.

Wat is het dichtstbijzijnde vliegveld?
Het dichtstbijzijnde vliegveld is Genua. Met een huurauto ben je dan in 5 kwartier in Acqui Terme. Milaan Malpensa en Turijn liggen op 2 uur afstand. Easyjet en Ryanair verzorgen goedkope vluchten naar deze vliegvelden.

Wat is de beste periode voor een Vespa vakantie?
In juni, juli, augustus en september is het heerlijk Vespa rijden. De temperaturen liggen tussen de 20 en 30 graden. In korte broek op de Vespa rijden is dan zelfs mogelijk. Mei en oktober zijn wat minder warm, maar ook dan is het nog heerlijk om te rijden.

Is het moeilijk om op een Vespa te rijden?
Nee het is niet moeilijk, omdat al onze Vespa's voorzien van automatische versnellingen, dus zonder schakeling. Ervaring in het rijden op een scooter is echter wel noodzakelijk.
Uiteraard geven we je instructie voordat je vakantie begint, maar we geven geen rijlessen.

Hoe oud moet je minimaal zijn om deze vakantie te boeken?
Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en beschikken over een geldig auto- of motorrijbewijs.

Geldt er een maximum aantal af te leggen kilometers tijdens de huurperiode?
Nee, je mag tijdens de vakantie een ongelimiteerd aantal kilometers afleggen.

Kan een medepassagier mee op de Vespa?
Ja, een medepassagier kan comfortabel mee achterop. De minimale leeftijd is 8 jaar en hij of zij moet lang genoeg zijn om bij de voetensteunen te kunnen.

Kan 1 persoon deze vakantie boeken?
De prijzen bij de rondreis vakantie zijn berekend op 2 personen in een 2 persoons-kamer. Meerprijs voor het gebruik van 1 persoons-kamers: € 150,00. Indien je alleen deze reis wilt boeken, dan rekenen we ook extra kosten voor het bagagevervoer. Neem aub contact op voor de hoogte van deze toeslag.

Is toeristenbelasting inbegrepen in de prijs?
Bij de rondreis vakantie zijn de lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen in de reissom. Deze dient u ter plaatse te betalen aan de eigenaar van het overnachtingsadres. De kosten variëren van € 0,50 tot € 2,00 p.p.p.n. Prijzen onder voorbehoud. U hoeft niet bij elk overnachtingsadres toeristenbelasting te betalen. Dit is per regio/gemeente verschillend en afhankelijk van het type overnachtingsadres.

Wanneer staat mijn bagage op het volgende adres?
We streven er naar om uiterlijk 16.00 uur je bagage op je volgende adres afgeleverd te hebben.

Zijn er restaurants in de buurt?
Ja. Of het overnachtingsadres heeft een restaurant of er is een restaurant op loopafstand.

Kan ik mijn vakantie verlengen?
Ja dat kan. Je kunt iedere dag verlengen. Dit moet wel vooraf aangegeven worden bij je boeking. En vraag ons eerst naar de prijs. Ook over een verblijf voor of na je Vespa vakantie kunnen we adviseren. We wonen hier, dus kennen we veel leuke vakantieverblijven. 1 ervan is: www.casa-adessie.com