Je rondreis vakantie is een 5 daagse vakantie. Hieronder zie je het programma:

Dag 1   Aankomst in Acqui Terme
Aankomst in 3 sterren hotel Valentino in Acqui Terme. Deze voormalige Romeinse thermale badplaats is vertrek- en eindpunt van je reis. Het hotel ligt op loopafstand van het altijd gezellige centrum. Het hotel beschikt over een restaurant en zwembad.  Je welkomstdiner is in 1 van de vele restaurants die Acqui Terme rijk is.

Dag 2   Acqui Terme-Alba   ± 110 km

Deze dag rijd je naar de "truffelhoofdstad" van Italië: Alba. Vanuit Acqui Terme rijd je door een gevarieerd landschap via o.a. Canelli, Santo Stefano Belbo en Neive (uitgeroepen tot 1 van de mooiste dorpen van Italië). Ook Barbaresco doe je aan en hier kun je in de "Cantina Comunale" de heerlijke wijnen uit Barbaresco en omgeving proeven. Als je een beetje vroeg vertrekt kun je 's middags Alba verkennen. Het 4 sterren "hotel Calissano" ligt op 5 minuten lopen van het centrum.

Dag 3 Alba-Monforte d'Alba   ± 80 km
Vandaag een rit van Alba naar Monforte d'Alba. Je rijdt door het Langhe-gebied en je komt in de beroemde dorpen Verduno, La Morra, Grinzane Cavour, Serralungo d'Alba en uiteraard ontbreekt Barolo niet in het programma. Aan het einde van de middag krijg je op je overnachtingsadres "La Torricella" in Monforte d'Alba een wijnproeverij van Barolo wijnen aangeboden.

Dag 4   Monforte d'Alba-Acqui Terme  ± 80 km
De laatste rit voert je door de Monferrato-regio weer terug naar Hotel Valentino in Acqui Terme. Onderweg zie je wijngaarden, hazelnoten, fruitbomen en dat allemaal in een betoverend landschap.

Dag 5  Vertrek uit Acqui Terme
Na het ontbijt in Hotel Valentino eindigt je vakantie.