6 daagse rondreis vakantie         
prijs 2024: 775,00 per persoon plus 9,00 verplichte bijdrage GGTO: Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. Je krijgt dan gegarandeerd je geld terug als Go2Piemonte BV onverhoopt niet aan zijn financiele verplichtingen kan voldoen (zie www.stichting-ggto.nl). Je kunt deze reis ook met je eigen fiets doen. De prijs is dan: 680 ,00.

Dag 1   Aankomst in Acqui Terme
Aankomst in Cascina Marcantonio wat net buiten Acqui Terme ligt. Andrea en Guido ontvangen je gastvrij in hun wijnboerderij. Cascina Marcantonio is vertrek- en eindpunt van je reis. Je kunt er je auto parkeren en het beschikt over een restaurant en een zwembad. Op deze dag krijg je van ons een welkomstdiner aangeboden.
www.cascinamarcantonio.it

Dag 2   Acqui Terme- Canelli ± 60 km
Vandaag verlaat je Acqui Terme en fiets je door een gevarieerd landschap via o.a. Bistagno, Loazzolo naar Canelli. Je overnacht in Agriturismo "I Tre Poggi" in Canelli. Ook hier een zwembad.
www.itrepoggi.it

Dag 3  Canelli-Alba ± 60 km
Deze dag fiets je naar de "truffelhoofdstad" van Italië: Alba. je fietst o.a. door Santo Stefano Belbo en Neive, uitgeroepen tot 1 van de mooiste dorpen van Italië. Als je een beetje vroeg vertrekt kun je 's middags Alba verkennen. Het 4 sterren "hotel Calissano" ligt op 5 minuten lopen van het centrum.
www.hotelcalissano.com 

Dag 4  Alba-Torre Bormida ± 55 km               
Vandaag een rit naar Torre Bormida. Je rijdt door het Langhe-gebied en je komt in de beroemde dorpen Verduno en La Morra en Barolo. Aan het einde van de dag verlaat je de wijnvelden en kom je in een afwisselend landschap waar hazelnoten de boventoon voeren. Je overnacht in Agriturismo La Costa of in Albergo/Ristorante Da Maurizio. Beiden hebben een zwembad en je kunt er heerlijk eten. Op deze dag krijg je van ons ook een leuke wijnproeverij aangeboden.
www.lacostaagriturismo.it
www.ristorantedamaurizio.it

Dag 5  Torre Bormida-Acqui Terme  ± 60 km
De laatste rit is ook een hele mooie. Het voert je door de Monferrato-regio weer terug naar Cascina Marcantonio in Acqui Terme. Onderweg zie je wijngaarden, hazelnoten, fruitbomen en dat allemaal in een betoverend landschap.
Je overnacht weer in Cascina Marcantonio.

Dag 6   Vertrek uit Acqui Terme
Na het ontbijt in "Cascina Marcantonio" eindigt je vakantie.
Boek deze vakantie