8 daagse rondreis vakantie
         
prijs: 
€ 945,00 per persoon plus € 9,00 verplichte bijdrage GGTO: Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. Je krijgt dan gegarandeerd je geld terug als Go2Piemonte BV onverhoopt niet aan zijn financiele verplichtingen kan voldoen (zie www.stichting-ggto.nl)

Dag 1   Aankomst in Acqui Terme
Aankomst in Cascina Marcantonio wat net buiten Acqui Terme ligt. Andrea en Guido ontvangen je gastvrij in hun wijnboerderij. Cascina Marcantonio is vertrek- en eindpunt van je reis. Je kunt er je auto parkeren en het beschikt over een restaurant en een zwembad. Op deze dag krijg je van ons een welkomstdiner aangeboden.
www.cascinamarcantonio.it

Dag 2   Rondrit Acqui Terme  ± 40 km
Je fietsvakantie begint met een prachtige rondrit boven Acqui Terme. Dit gebied staat sinds 2014 op de Unesco Werelderfgoed lijst. Je fietst tussen de wijngaarden en dorpjes die boven de stad liggen. Een gebied om je ogen bij uit te kijken, met bij helder weer uitzicht op de Alpenreuzen: Monviso, Monte Bianco en Monte Rosa. Je overnacht weer in Cascina Marcantonio.

Dag 3   Acqui Terme-Pareto-Acqui Terme ± 65 km
Deze dag fiets je via rustige dorpen, waar de tijd stil heeft gestaan door een bijzonder landschap: de "Calanchi".  Dit zijn grijze heuvelruggen, die er uitzien als leisteen-bergen. In Pareto vind je een leuk restaurantje, waar Liliane je verwent met een heerlijke pranzo (lunch). Je overnacht in Villa Scati in Melazzo of in B&B Sambuco Innamorato in Acqui Terme.
www.villascati.it
www.sambucoinnamorato.it

Dag 4   Acqui Terme-Calamandrana of Canelli ± 60 km
Vandaag verlaat je Acqui Terme en fiets je door een gevarieerd landschap via o.a. Bistagno, Loazzolo naar Canelli of Calamandrana. Je overnacht in Boutique Hotel "Almaranto" in Calamandrana of in Agriturismo "I Tre Poggi" in Canelli. Ook hier zwembaden.
www.almaranto.it
www.itrepoggi.it

Dag 5   Calamandrana-Alba  ± 60 km
Deze dag fiets je naar de "truffelhoofdstad" van Italië: Alba. je fietst o.a. door Santo Stefano Belbo en Neive, uitgeroepen tot 1 van de mooiste dorpen van Italië. Ook kom je langs Barbaresco waar je in de "Cantina Comunale" de heerlijk wijnen kunt proeven. Als je een beetje vroeg vertrekt kun je 's middags Alba verkennen. Het 4 sterren "hotel Calissano" ligt op 5 minuten lopen van het centrum.
www.hotelcalissano.com 

Dag 6   Alba-Torre Bormida  ± 55 km               
Vandaag een rit naar Torre Bormida. Je rijdt door het Langhe-gebied en je komt in de beroemde dorpen Verduno en La Morra en Barolo. Aan het einde van de dag verlaat je de wijnvelden en kom je in een afwisselend landschap waar hazelnoten de boventoon voeren. La Costa heeft een zwembad en je kunt er fantastisch eten!! Op deze dag krijg je van ons een leuke wijnproeverij aangeboden.
www.lacostaagriturismo.it

Dag 7   Torre Bormida-Acqui Terme  ± 60 km
De laatste rit is ook een hele mooie. Het voert je door de Monferrato-regio weer terug naar Cascina Marcantonio in Acqui Terme. Onderweg zie je wijngaarden, hazelnoten, fruitbomen en dat allemaal in een betoverend landschap.
Je overnacht weer in Cascina Marcantonio.

Dag 8   Vertrek uit Acqui Terme
Na het ontbijt in "Cascina Marcantonio" eindigt je vakantie.  
boek deze vakantie