Ebike tours (en meer) voor groepen


Een Ebike-tour met een groep vrienden, collega's, wijnclub of familie is echt heel erg leuk. We nemen je mee op een prachtige tocht door het Piemontese landschap en onderweg kunnen we van alles organiseren: wijnproeverij, lunch, kookworkshop, truffels zoeken etc.

Geef het maar aan, wij regelen het voor je. Hieronder zie je enkele ervaringen:

Unieke ervaring met Aad als top gastheer! We hebben met een groep van 8 man een zeer mooie tocht gemaakt door het achterland van Acqui Terme met Aad. Onderweg hebben we geluncht en bij 2 super aardige wijnboeren heerlijke wijnen geproefd. Ik ken de regio heel goed, maar Aad heeft me een prachtig stukje natuur laten zien wat ik niet kende. DOEN!
Geert 

Eind september met de wijnclub naar Piemonte geweest! Voor ons al de derde keer, maar voor de rest van de groep, was het voor het eerst en zeker niet voor het laatst! Eerder dit jaar al een mooie tocht gemaakt op de elektrische mountainbike met Aad van Opstal, nu wilden wij onze wijnclub vrienden dit ook laten ervaren! Wat waren ze enthousiast over de tocht van 35 km door het mooie landschap van Piemonte! Uiteraard hebben we een wijnmaker bezocht (Cordara) en daar een leuke proeverij gehad, dit tot volle tevredenheid van onze wijnclub vrienden; het was weer heel gezellig! Bijkomend geluk was het feit dat Aad en Esther een bezoek aan Nederland hadden gepland, waardoor het voor ons clubje mogelijk was om wijn te kopen bij Claudia! Aad heeft dat toen persoonlijk bij ons afgeleverd! Dank daarvoor! Tijdens de fietstocht nog genoten van een heerlijke Italiaanse lunch bij Restaurant Belvedere in Alice Bel Colle en de tocht afgesloten met een heerlijk ijsje in Acqui Terme! Kortom, een aanrader voor een ieder, want met de prima Ebikes van Aad kan iedereen probleemloos de heuvels van Piemonte oprijden!
Rob