Onder voorbehoud van beschikbaarheid zijn dit zijn de accommodaties waar wij gebruik van maken:
www.villascati.it Villa Scati in Melazzo is een elegante villa met zwembad en 2 restaurants. Villa Scati is alleen onderdeel van de 8 daagse vakantie.

www.agrilacorte.it "La Corte" in Calamandrana is een zorgvuldig gerenoveerde boerderij. Ook hier is er een restaurant en een prachtig zwembad. In La Corte verblijf je zowel tijdens de 5 daagse - als 8 daagse vakantie.

www.hotelcalissano.com
"Hotel Calissano" is een 4 sterrren hotel en ligt in het centrum van Alba. Ook dit hotel is onderdeel van zowel de 5 daagse - als 8 daags vakantie.

www.latorricella.eu "Wijndomein La Torricella" in Monforte d'Alba is een prachtige Agriturismo en heeft een zwembad en restaurant. La Torricella doe je alleen aan tijdens een 8 daagse vakantie en is tevens je adres op de rustdag. Ideale plek om te genieten van de prachtige omgeving en/of te relaxen bij het zwembad.

www.lacostaagriturismo.it Agriturismo La Costa wordt gerund door een zeer gastvrije familie en heeft een goed restaurant en een zwembad. Dit onderkomen wordt bezocht tijdens de 5 daagse vakantie en het dient als reserveadres voor de 8 daagse vakantie.