5 daagse standplaats vakantie             
prijs 2024: 545,00 per persoon plus € 9,00 per persoon verplichte bijdrage GGTO: Garantiefonds Gespecialiseerde Touroperators. Je krijgt dan gegarandeerd je geld terug als Go2Piemonte BV onverhoopt niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen (zie www.stichting-ggto.nl)
De prijs met eigen fiets is: 455,00

Wil je liever op 1 plek blijven gedurende je fietsvakantie, niet elke dag je koffer inpakken, zelf bepalen wanneer je welke route doet of gewoon luieren? Dan biedt onze standplaatsvakantie je die mogelijkheid.
Cascina Marcantonio is dan het ideale onderkomen. Het ligt hoog in de heuvels boven Acqui Terme en biedt een fantastisch uitzicht. Het beschikt over een zwembad en een restaurant.
Wij hebben 3 prachtige routes voor je uitgezet en je bepaalt zelf wanneer je die doet. Als je elke dag wilt fietsen dan boeken we 5 nachten voor je. Wil je langer blijven dan is dat uiteraard mogelijk (op basis van beschikbaarheid)
www.cascinamarcantonio.it

Dag 1   Aankomst in Cascina Marcantonio

Dag 2 Rondrit Acqui Terme  ± 40 km

Je fietsvakantie begint met een prachtige rondrit door de wijnvelden boven Acqui Terme. Dit gebied staat sinds 2014 op de Unesco Werelderfgoed lijst. Je fietst tussen de wijngaarden en dorpjes die boven de stad liggen. Een gebied om je ogen bij uit te kijken, met bij helder weer uitzicht op de Alpenreuzen: Monviso, Monte Bianco en Monte Rosa.

Dag 3   Acqui Terme-Pareto-Acqui Terme ± 60 km
Deze dag fiets je via rustige dorpen, waar de tijd stil heeft gestaan door een bijzonder landschap: de "Calanchi". Dit zijn grijze heuvelruggen, die er uitzien als leisteen-bergen. In Pareto vind je een leuk restaurantje, waar je je echt terug in de tijd waant.

Dag 4  Acqui Terme-Roccaverano-Acqui Terme ± 50 km
Vandaag een rit naar het hoogste gelegen dorp in de regio Roccaverano (800 m.) flink klimmen, maar ook weer lekker dalen. In Roccaverano is een zeer goed restaurant, wat wij graag voor je willen boeken.

Dag 5 Vertrek uit Cascina Marcantonio