5 daagse standplaats vakantie             Prijs per persoon € 495,00

Wil je liever op 1 plek blijven gedurende je fietsvakantie, niet elke dag je koffer inpakken, zelf bepalen wanneer je welke route doet of gewoon luieren? Dan biedt onze standplaatsvakantie je die mogelijkheid.
Cascina Marcantonio is dan het ideale onderkomen. Het ligt hoog in de heuvels boven Acqui Terme en biedt een fantastisch uitzicht. Het beschikt over een zwembad en een restaurant.
Wij hebben 3 prachtige routes voor je uitgezet en je bepaalt zelf wanneer je die doet. Als je elke dag wilt fietsen dan boeken we 5 nachten voor je. Wil je langer blijven dan is dat uiteraard mogelijk (op basis van beschikbaarheid)
www.cascinamarcantonio.it

Dag 1   Aankomst in Cascina Marcantonio

Dag 2 Rondrit Acqui Terme  ± 40 km

Je fietsvakantie begint met een prachtige rondrit door de wijnvelden boven Acqui Terme. Dit gebied staat sinds 2014 op de Unesco Werelderfgoed lijst. Je fietst tussen de wijngaarden en dorpjes die boven de stad liggen. Een gebied om je ogen bij uit te kijken, met bij helder weer uitzicht op de Alpenreuzen: Monviso, Monte Bianco en Monte Rosa.

Dag 3   Acqui Terme-Pareto-Acqui Terme ± 60 km
Deze dag fiets je via rustige dorpen, waar de tijd stil heeft gestaan door een bijzonder landschap: de "Calanchi". Dit zijn grijze heuvelruggen, die er uitzien als leisteen-bergen. In Pareto vind je een leuk restaurantje, waar Gian Luca je verwent met een heerlijke pranzo (lunch).

Dag 4  Acqui Terme-Trisobbio-Acqui Terme ± 50 km
Vandaag een "kastelenrit". Je bezoekt o.a. Morsasco, Orsara Bormida en Trissobio

Dag 5 Vertrek uit Cascina Marcantonio